2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Lehet politikai pedofíliának nevezni a győri polgármester gesztusát

Hirdetés

Lehet politikai pedofíliának nevezni a győri polgármester gesztusát

Győr várossá válásának 750. évfordulójára a település önkormányzata 750 emlékérmet adott ki tavaly, az arra érdemesített gyermekek és fiatalok azonban csak akkor vehették át e kitüntetéseket, ha előtte a szülő aláírta a hozzájáruló nyilatkozatot, amely szerint

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata területi, módbeli és időbeli korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználja, így különösen utólagosan szerkessze, módosítsa, közzétegye (digitális és nem digitális formában) Győr város hivatalos felületein, az általa működtetett honlapon (jelenleg: https://gyor.hu), a közösségi médiában, pl.: Győr Megyei Jogú Város hivatalos Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata által készített vagy készíttetett bármilyen más kiadványban a díj átadásáról, az átadóról és átvevőjéről készített közös fényképfelvételt. 

Dézsi Csaba András, a megyeszékhely polgármesterének azonban nem tetszett, hogy az ugytudjuk.hu munkatársa, Pintér Bence ironizáló véleménycikkében a politikai pedofília csúcsra járatásának írta le a városvezető politikus gesztusát, ezért rágalmazás bűntényének megállapítását kérve magánvádas pert kezdeményezett. Jogi képviselője a lap beszámolója szerint amellett érvelt, hogy a portál valójában pedofilnak akarta beállítani a polgármestert.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/07/04/lehet-politikai-pedofilianak-hivni-a-gyori-polgarmester-gesztusat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mit bámulsz, te hülye k.rva? – őrjöngő nő támadt rá egy tízéves kislányra a pécsi áruházban

A sokkoló esetről a lány édesanyja számolt be a pecsaktual oldalának. A kétgyermekes édesanya még …