2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Legalább húszezer forintot adna az ellenzék az iskolakezdésre

Hirdetés

Legalább húszezer forintot adna az ellenzék az iskolakezdésre

Az ellenzék kormányra kerülve jövőre legalább húszezer forinttal segítené a családok iskolakezdését – erről Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje beszélt szombati online sajtótájékoztatóján az MTI szerint.

A DK európai parlamenti (EP-) képviselője hozzátette, hogy jövőre a különlegesen nehéz helyzetben lévők, a gyermekeiket egyedül nevelők harmincezer forintos, a fogyatékossággal élő gyermekek szülei pedig negyvenezer forintos iskoláztatási támogatást kapnának.

Kiemelte, az elmúlt napokban a boltokat járva azt látta, hogy egy gyerek beiskoláztatásához legalább ötvenezer forint szükséges, két gyerek esetén százezer forint, és ez óriási pénzügyi teher a családok számára.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/28/legalabb-huszezer-forintot-adna-az-ellenzek-az-iskolakezdesre/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kilopták GPS-t a mezőgazdasági gépekből, tízmilliós kárt okoztak

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket, a vezetőfülkékből érintőképernyős monitorokat lopott három külföldi férfi Békéscsabán. Az őrizetbe …