2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Learatták az MBH Bank és a Corvinus Egyetem együttműködésének első gyümölcseit

Hirdetés

Learatták az MBH Bank és a Corvinus Egyetem együttműködésének első gyümölcseit

AZ MBH Bank és a Budapesti Corvinus Egyetem együttműködésének jelképeként új dizájnt kapott az egyetem főépületének legnagyobb előadóterme. A két meghatározó intézmény egy éve kötött hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást – áll az MBH sajtóközleményében.

A közlemény szerint a 400 fő befogadására alkalmas IV-es auditórium mostantól az MBH Bank brandjét viseli magán.  A terem a legnagyobb egyetemi előadások mellett protokolláris események és szakmai eseménysorozatok helyszínéül is szolgál.

A Budapesti Corvinus Egyetem célja, hogy néhány éven belül ne csak Magyarországon, hanem a kelet-közép-európai régióban is vezető intézmény legyen a gazdaság- és társadalomtudományi felsőoktatás terén.

Hirdetés

Az intézmény olyan magas színvonalú, korszerű és a munkaerőpiac kihívásainak megfelelő oktatás nyújtására törekszik, amely lehetővé teszi, hogy a magyar hallgatók nemzetközileg elismert, versenyképes tudást adó képzésben részesülhessenek hazai egyetemen. 

Az egyetem azon is dolgozik, hogy minél több hazai és nemzetközi tekintetben érdekes, elismerést kiváltó és közös ügyeinket előmozdító kutatási eredménnyel álljon elő. Mindezekkel hozzá kíván járulni a tudáson és innováción alapuló társadalom és gazdaság kialakításához és fejlesztéséhez. Ezért is kötött az intézmény három évre szóló, stratégiai együttműködést Magyarország legnagyobb hazai tulajdonú bankjával, az MBH Bankkal.

A bankszektor, a felsőoktatás és összességében a teljes magyar gazdaság közös érdeke, hogy az egyetemi hallgatók már az egyetemen olyan korszerű tudásanyagot szerezzenek, mellyel frissdiplomásként is magas szakmai szinten kezdhetik el pályájukat. Ehhez elengedhetetlen az akadémiai képzés és a piaci tudás összekapcsolása, amelyhez mi szívesen biztosítjuk a bankszakmai hátteret és a gyakorlati tudástranszfert

– mondta Krizsanovich […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/24/budapesti-corvinus-egyetem-mbh-bank-egyuttmukodes-felsooktatas-gyakorlat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre több az egyedülálló apa Magyarországon

Jelentősen emelkedett az egyedülálló apák száma itthon, egy felmérés szerint már 64 ezer férfi neveli …