2022. január 28., péntekMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
2022.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Lázár János: Mindkét oldalon vannak, akik szerint a politikai munka kiváltható folyamatos kampányolással

Hirdetés

Lázár János: Mindkét oldalon vannak, akik szerint a politikai munka kiváltható folyamatos kampányolással

„Magyarország kampányország. Vannak politikustáraim mindkét oldalon, akik úgy gondolják, hogy a politikai munka kiváltható a folyamatos kampányolással, holott az építés nem helyettesíthető semmivel” – mondta Lázár János egy interjúban.

Számomra nem az a fokmérője egy politikusnak, vagy egy politikai közösségnek, hogy mennyire kampányol, hanem az, képes-e a szavait az ország építését szolgáló, az emberek sorsát javító tettekre váltani. Az alapján, amit eddig láttunk a baloldaltól, nem túlzás kijelenteni, hogy sem most, sem kormányon nem mutattak olyan teljesítményt, amely a polgári oldaléval összevethető. Az egyik oldalon csak szavak, a másikon viszont konkrétumokban mérhető tettek vannak.

A korábbi csúcsminiszter, jelenleg országgyűlési képviselő és kormánybiztos szerint az elmúlt évek kormányzati munkájának egyik legjobb mércéje a gazdaság állapota, ami előbb indult újra és jobb teljesítményt mutat, mint sok gazdagabb uniós országé. A politikus attól tart, hogy a koronavírus 2022-t is érdemben befolyásolja majd.

A vakcinákról a Makó Híradónak adott interjújában kiemelte: a kormány jól kampányolt az oltás mellett, de „vannak állampolgárok, akik kockáztatnak, és nagyon nehéz saját maguktól megóvni őket”.

Hirdetés

Mindenkinek van véleménye, amit én tiszteletben tartok, de őszintén azt gondolom, hogy ebben a helyzetben az egészségügyi szakemberekre kell bíznunk magunkat. Ameddig a világ és Magyarország tudósai azt mondják, hogy az oltás az egyetlen megoldás, addig e szerint kell cselekednie mindenkinek. Nagyon sajnálom azokat az embereket, akik valamilyen világnézeti meggyőződésből, tájékozatlanságból, vagy félelemből nem mernek oltakozni.

Populizmus és demokrácia

Lázár János kifejtette, hogy a kormány politikájának alapállása egyszerű, nem a külső problémákat importálják Magyarországra, hanem a meglévő, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/23/lazar-janos-mindket-oldalon-vannak-akik-szerint-a-politikai-munka-kivalthato-folyamatos-kampanyolassal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kirekesztés, zaklatás, magány – még csak sejtjük, hogy mit tett a gyerekek lelkével a digitális oktatás

Kirekesztés, zaklatás, magány – még csak sejtjük, hogy mit tett a gyerekek lelkével a digitális oktatás

Ahhoz, hogy megértsük, mi történt az iskoláskorú gyerekekkel a járvány alatt, meg kell vizsgálni, hogy …