2022. szeptember 27., keddMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Latorcai Csaba lett a KDNP ügyvezető főtitkára

Hirdetés

Latorcai Csaba lett a KDNP ügyvezető főtitkára

Latorcai Csaba évek óta tagja a KDNP-nek. Kormányzati munkája mellett ügyvezető főtitkárként a jövőben meghatározó feladata lesz a kereszténydemokrata politizálás szervezeti hátterének biztosítása, valamint a felkészülés segítése a 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választásokra annak érdekében, hogy a kereszténydemokrata értékek továbbra is meghatározó képviselettel rendelkezzenek az Európai Parlamentben és a magyarországi helyi közösségekben, önkormányzatokban – olvasható a KDNP MTI-nek elküldött közleményében.

Latorcai Csaba Hargitai Jánost váltja a kisebbik kormánypárt ügyvezető főtitkári posztján. Latorcai 2018-ban lett közigazgatási államtitkár az Emberi Erőforrások Minisztériumában, majd idén májusban a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárának és területfejlesztési miniszterhelyettesnek nevezték ki.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/23/ugyvezeto-fotitkar-kdnp-szervezeti-politizalas-ep-valasztas-onkormanyzati-valasztasok-latorcai-csaba/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Az Ikarus gyár nyolcvan autóbusza – köztük számos oldtimer jármű és ritkaság – mutatkozik be …