2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Látom, hogy elgurult a gyógyszer, tisztelt képviselő úr – ma is volt Országgyűlés

Hirdetés

Látom, hogy elgurult a gyógyszer, tisztelt képviselő úr – ma is volt Országgyűlés

A hétfői parlamenti ülés leghevesebb szóváltását az azonnali kérdések órájában Harangozó Tamás felszólalása hozta. A szocialista politikus idézte Ruszin-Szendi Romulusznak, a Magyar Honvédség parancsnokának szavait, aki arról beszélt, hogy „példát kell mutatni, ez a honvédség már nem a Néphadsereg, amikor kihízott részeges tisztek vezetik alkoholos befolyásoltság alatt a sorkatonákat. Ez egy profi haderő, és úgy is kell viselkednünk minden körülmények között.”

A szocialista képviselő arra volt kíváncsi, hogy a Honvédelmi Minisztérium vezetése egyetért-e ezzel „az általánosító és lealacsonyító” megjegyzéssel.

Németh Szilárd, a tárca parlamenti államtitkára válaszában kifejtette, hogy a Fidesz–KDNP tiszteli és megbecsüli a honvédeket, fejleszti a honvédséget, és a megvalósításhoz kellenek az olyan legmagasabb szintű katonai vezetők, akik alárendeltjeiknek példát mutatva a végsőkig hűek hazájukhoz, mindennap teljesítik tiszti esküjüket. Ruszin-Szendi Romuluszt is ilyen embernek ismeri, ezért támogatta a kinevezését, és kiáll mellette egy ilyen „nemtelen és aljas” támadással szemben. Az államtitkár úgy látja, hogy az ellenzéki képviselő a teljes honvédségi állományt támadta ezzel.

Államtitkár úr, észnél van? Vagy észnél volt, aki ezt a dzsuvát leírta magának? A magyar honvédség parancsnoka ezt mondta, nem én, ő

Hirdetés

– reflektált Harangozó Tamás, tisztázva: az a kérdés, hogy a minisztérium egyetért-e a parancsnok […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/15/latom-hogy-elgurult-a-gyogyszer-tisztelt-kepviselo-ur—ma-is-volt-orszaggyules/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lassú a haladás a főváros felé vezető utakon

Lassú a haladás a főváros felé vezető utakon

A főváros felé vezető főbb útvonalakon már több helyen is élénk a forgalom. Telítettek a …