2023. január 30., hétfőMa Martina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.01.30. Martina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Látogatási tilalmat rendeltek el a szegedi klinikákon

Hirdetés

Látogatási tilalmat rendeltek el a szegedi klinikákon

Látogatási tilalmat rendeltek el 2023. január 19-től a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ vonatkozásában valamennyi telephelyén és valamennyi fekvőbeteg-szakellátást nyújtó szervezeti egységében – írja a Délmagyar.

A Rádió88 a Szegedi Tudományegyem közkapcsolati igazgatóságára hivatkozva azt írja, hogy a figyelőszolgálatba bevont orvosok hatodik heti jelentése alapján megállapították, hogy Szegeden megkezdődődött az influenzajárvány, ezért a Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi és Élelmiszerlánc-biztonsági Főosztályának határozata alapján az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ valamennyi fekvőbeteg-ellátó egységében látogatási tilalmat rendeltek el.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/19/szeged-latogatasi-tilalom-szegedi-tudomanyegyetem-szent-gyorgyi-albert-klinika/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fokozza az együttműködést Azerbajdzsánnal Magyarország

Fokozza az együttműködést Azerbajdzsánnal Magyarország

Magyarország egy fokozattal feljebb emelte az együttműködés szintjét Azerbajdzsánnal, a kiemelt stratégiai partnerség szintjére – …