2021. szeptember 26., vasárnapMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Lakópark helyett rémálom, cselező Hosszú Katinka és karácsonyozó Milák Kristóf

Hirdetés

Lakópark helyett rémálom, cselező Hosszú Katinka és karácsonyozó Milák Kristóf

Ma nem lehetett panaszunk az olimpiára, világbajnok birkózónk, Lőrincz Tamás legyőzte iráni ellenfelét, és legközelebb az aranyéremért léphet a szőnyegre. A női kézilabda-válogatott pedig három vesztes meccs után feltámadt, és a negyeddöntőben folytathatja a norvégok ellen. Hogy ehhez milyen három feltételnek kellett teljesülnie, az kiderül helyszíni tudósításunkból.

Úszóinknak már nem kell tervezgetniük, a tokiói hősök ma hazatértek az olimpiáról. Hosszú Katinka kicselezte az újságírókat, de az ezüst- és aranyérmet szerző Milák Kristóf nem menekült el a kérdések elől. Pedig nem titkolta, hogy pihenni akar, legszívesebben karácsonyig nem is gondolna az edzésre. 

Az építőipar továbbra is a legnagyobb magyar kalandjáték, és ezt saját bőrükön tapasztalhatták meg azok a pilisborosjenői vevők, akik tízmilliókat fizettek ki előre a lakóparki csodákért, de házak helyett pereket kaptak a nyakukba. Olvassa el a másfél éve tartó kálvária részleteit!

Időszerű kérdést boncolgat a Sustainability folyóiratban publikált tanulmány, amely arra keresi a választ, hogy hol lehet a legnagyobb eséllyel túlélni azt, ha az emberi civilizáció összeomlik. A jó hír, hogy vannak ilyen helyek, a rossz pedig az, hogy nekünk csomagolnunk kell. Bővebben itt!

Hirdetés

Magyarország az utóbbi években az illegális kutyakereskedelem egyik fellegvárává vált, évente több tízezer kölyökkutya hagyta el az ország határait. Az EU-s és a hazai jogszabályok változásai után úgy tűnik, van rá esély, hogy végre megregulázzák az elszabadult piacot.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/02/napi-hirosszefoglalo-lakopark-milak-kristof-olimpia-kutyakereskedelem-elektromos-bicikli/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Baksa-Soós János

Hosszú betegség után, öt nappal hetvenharmadik születésnapja után meghalt Baksa-Soós János, választott nevén Január Herceg …