2021. június 22., keddMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
2021.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / L. Simon László: Vannak bajok a Velencei Korzóval

Hirdetés

L. Simon László: Vannak bajok a Velencei Korzóval

Hosszú jogi vitára lehet számítani a Velencei Korzó ügyében, amelyet márciusban kerítéssel vontak körbe – mondta L. Simon László a 168 Órának. A kormánypárti országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, hogy az utóbbi időben az üzemeltető és az önkormányzat kapcsolata egyre inkább eldurvult. „A Velencei Korzó ügyében elhúzódó jogi vitára számítok” – mondta ezzel kapcsolatban a politikus.

A képviselő szerint a konfliktus azzal kezdődött, hogy Velence önkormányzatának volt egy beruházása, amit leginkább európai uniós pénzből fedeztek, és már a beruházásról való döntéskor hosszú távú üzemeltetési szerződést kötöttek egy helyi vállalkozóval. A kedvezményezett továbbra is a város volt, azonban az üzemeltetésből befolyó bevétel egy magáncégé lett.

A szerződés keretében egyben arra is kötelezték az önkormányzatot, hogy bizonyos […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/01/l.-simon-laszlo-vannak-bajok-a-velencei-korzoval/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Semjén Zsolt kitüntette Frank Liu Chi-Jen kínai üzletembert

Semjén Zsolt kitüntette Frank Liu Chi-Jen kínai üzletembert

A magyar–kínai gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok fejlesztéséhez hozzájáruló munkája elismeréseként Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Magyar Arany …