2021. március 9., keddMa Franciska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.03.09. Franciska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Külügyi államtitkárt indít a Fidesz Szél Bernadett ellen

Hirdetés

Külügyi államtitkárt indít a Fidesz Szél Bernadett ellen

A Fidesz a Külgazdasági és Külügyminisztérium egyik államtitkárát veti be az összellenzéki jelölttel szemben a jövő évi parlamenti választáson Pest megye 2. számú egyéni választókerületben. A Telex úgy tudja, hogy a várható összellenzéki jelölt a jelenleg független parlamenti képviselő Szél Bernadett lesz, fideszes kihívója pedig Menczer Tamás, a külügyi tárca tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára. 

A portál szerint a kormánypárt nagy csatára számít a körzetben, mivel már a 2018-as választáson is kis híja volt, hogy Szél Bernadett (akkor még az LMP színeiben) le nem győzte a Fidesz–KDNP jelöltjét, Csenger-Zalán Zsoltot. Akkor ez 296 szavazaton múlott úgy, hogy a Jobbik saját jelöltet indított. Teljes összefogással már akkor is nyerhetett volna itt az ellenzék, így az Orbán-kormány által csak szivárványkoalíciónak csúfolt baloldali-jobbikos összefogás után még inkább szorongatott helyzetbe kerülhet a kormánypárti jelölt. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/12/valasztas-menczer-szel-bernadett-budakeszi-budaors/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hitelfelvételt javasol a kormány Szentendrének

Hitelfelvételt javasol a kormány Szentendrének

Májusban dönt a kormány arról, mekkora állami támogatásra számíthat Szentendre a kieső helyi iparűzési adó …