2021. május 6., csütörtökMa Ivett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 327,00 Ft
2021.05.06. Ivett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 327,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Közúti igazoltatásból drogültetvényig jutottak a rendőrök

Hirdetés

Közúti igazoltatásból drogültetvényig jutottak a rendőrök

A zalaegerszegi Balatoni úton állítottak meg a rendőrök egy személyautót csütörtök este igazoltatás céljából, de a velük – vélhetően nem véletlenül – lévő kabítószerkereső-kutya szimatot fogott, így előkerült a hátsó ülésről a nejlonzacskóba csomagolt fehér por, valamint egy fekete zsákból a zöld növényi törmelék. 

Bár a police.hu úgy fogalmaz, mintha a rendőrök nem tudták volna a helyszínen, mit találtak, sejthető, hogy a „fehér, kábítószergyanús por” és a „zöld növényi törmelék” mit takar, nem is véletlenül állították elő a gépkocsi sofőrjét. 

A tájékoztatás szerint ezt követően több helyszínen is házkutatást tartottak, míg el nem jutottak egy zalalövői ház pincéjébe, ahol 221 tő „kábítószergyanús-növényt”, és a termesztésükhöz szükséges eszközöket találtak. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/05/01/kozuti-igazoltatasbol-drogultetvenyig-jutottak-a-rendorok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az aggódó toxikológus és a kínai vakcina

Az aggódó toxikológus és a kínai vakcina

Szomorú hírrel kezdődött a nap, az új fertőzöttek száma ugyanis jelentősen megugrott, mert amíg kedden …