2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Közúti fejlesztések Békés vármegyében

Hirdetés

Közúti fejlesztések Békés vármegyében

Mint a megyei önkormányzat pénteken írta, Zalai Mihály, Békés Vármegye Önkormányzatának elnöke az ülésen kiemelte a korábban M47-es névvel tervezett út Békéscsaba és Berettyóújfalu közötti megvalósítását, egyúttal hasonló jelentőséget tulajdonított az M44 Nagyszalonta felé történő meghosszabbításának.

Az ülésen Cserkúti András, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vármegyei igazgatója beszámolt arról, hogy idén némi visszaesés figyelhető meg: mindössze 24,5 kilométer utat tudtak felújítani.

Zalai Mihály kiemelte, az elmúlt években 21 ipari park létesült, 6 inkubátorház és 24 turisztikai attrakció fejlesztése valósult meg a vármegyében az önkormányzat által támogatott TOP programban.

A képviselők arról is döntöttek, hogy jövőre is csatlakoznak a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázathoz, ezzel is támogatva a felsőoktatásban tanuló fiatalokat.

Hirdetés

(A címlapi kép illusztráció!)

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230922-kozuti-fejlesztesek-bekes-varmegye.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …