2021. november 30., keddMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
2021.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Köztársaságielnök-jelölti előválasztás, meglettek a gyűrűk

Hirdetés

Köztársaságielnök-jelölti előválasztás, meglettek a gyűrűk

  • Alighogy véget ért az első országos előválasztás, már jöhet is a következő: napirenden a köztársaságielnök-jelölti előválasztás. Az ellenzéki pártokat erről, a közvetlen államfőválasztásról és a köztársasági elnök jogköreinek bővítéséről is kérdeztük. Bővebben itt!
  • Az utóbbi hetekben Németországban is egyre többen betegszenek meg a koronavírus-járvány negyedik hullámában. A Bild am Sonntag most megszólaltatta Ugur Sahint, a BioNTech vezérigazgatóját, aki arról is nyilatkozott, meddig hatnak az oltások. A részletek itt!

  • Nem az a kérdés, hogy eljön-e az elektromos világ vége, hanem az, hogy mikor. Éltető csillagunk, a Nap egyben a modern civilizáció végét is jelentheti. Természetéből adódóan űrviharokat generál, amik kiüthetik az elektromos hálózatokat bolygókon. De mi ez, és miért veszélyes? Erdélyi Róbert csillagász magyarázza el.
  • Egy könyv, amelyet a Santo Estevo de Ribas de Sil kolostorról írtak, vezetett azoknak az elveszettnek hitt, csodás gyógyulásokat hozott gyűrűk nyomára, amely kilenc püspöké volt a középkorban. A gyűrűk nagy jelentőséggel bírtak, azonban a püspökök halála után rejtélyes módon eltűntek. A gyűrűkről azt gondolták, hogy gyógyító erővel rendelkeznek. Aztán különös módon a kilencből négy gyűrű nemrégiben előkerült. <a href="//index.hu/kulfold/2021/11/07/elveszettnek-hitt-csodatevo-gyuruk-kerultek-elo-spanyolorszag/" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/07/napi-hirosszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Túlélésre rendezkedtek be egyes szociális intézmények

Túlélésre rendezkedtek be egyes szociális intézmények

A probléma különösen súlyosan érintheti a hátrányosabb helyzetű térségeket, írta a Napi.hu. A szegényebb járásokban …