2020. szeptember 27., vasárnapMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Közösen lépnek fel az adócsalók ellen a V4-ek

Közösen lépnek fel az adócsalók ellen a V4-ek

Az Európai Unióban  átlátható és a tagállamok gazdasági fejlettségével arányos teher- és forrásmegosztásra van szükség – fogalmazott Varga Mihály. A miniszterek a találkozón nyilatkozatot fogadtak el a regionális együttműködés folytatásáról többek között a digitális piac terén és a pénzmosás elleni harcban.

A megbeszélésen szó esett a járvány gazdasági következményeinek kezeléséről, a digitális gazdaság adózásáról, valamint az adóelkerülés és a pénzmosás elleni küzdelemről – tette hozzá a pénzügyminiszter.

A visegrádi országok együttműködését a miniszter az európai politika jelentős tényezőjének nevezte. Ez szerinte annak is köszönhető, hogy a térség az utóbbi években “Európa gazdasági motorjává vált”.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/04/varga_mihaly_a_penzmosas_ellen_kampanyolt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Intenzíven fekszik Kuncze Gábor koronavírussal

Iványi Gábor lelkész, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetőjének igehirdetését vasárnap délelőtt élőben közvetítették a Facebookon. Itt …