2021. január 21., csütörtökMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Közös jótékonysági akcióban vettek részt a hazai médiumok munkatársai

Hirdetés

Közös jótékonysági akcióban vettek részt a hazai médiumok munkatársai

Közös jótékonysági akcióban vettek részt a különböző hazai médiumok munkatársai. A Református Szeretetszolgálat kívánságlista nevet viselő kampányában egy 16 éves lány kívánságát váltottuk együtt valóra, aki egy okostelefont kért a karácsonyfa alá. Emellett egy kisebb összeggel a szeretetszolgálat munkáját is támogattuk.

A közös karácsonyi akcióban a Magyar Hírlap, az Azonnali, az Index, a Magyar Nemzet, az Alfahír, a Magyar Hang, a Mandiner, a 24.hu, a Daily News Hungary, a Telex és az ugytudjuk.hu lapok munkatársai vettek részt.

Hirdetés

Szerettük volna megmutatni, hogy bár a magyar média különböző részein dolgozunk, különböző politikai skatulyákba vagyunk besorolva, és különbözően gondolkodunk a világról is, abban mindannyian egyetértünk, hogy vannak fontosabb dolgok, mint a politikai harcok és a napi szenzációk. Bármennyire is elcsépeltnek hangzik, de ilyen például az, hogy minden gyermek és fiatal – és általánosságban minden ember – boldogságához hozzájáruljunk […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/12/24/kozos_jotekonysagi_akcio_media/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Őrizetbe vették a ferencvárosi késelőt és bűntársát

Őrizetbe vették a ferencvárosi késelőt és bűntársát

Kihallgatták és őrizetbe vették a budapesti nyomozók azt a húszéves férfit és társát, akik a …