2021. június 14., hétfőMa Vazul napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.14. Vazul Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Közös alapvetés készült az ellenzék közös kormányprogramjához

Hirdetés

Közös alapvetés készült az ellenzék közös kormányprogramjához

„Az ellenzéki együttműködés pártjainak – a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP, a Párbeszéd – vezetőiként olyan közös programot fogunk alkotni, amely közös nevezője lesz a jövő Magyarországának, és valóban az egész ország érdekét szolgálja majd” – tájékoztatott mind a hat párt.

Az ellenzék szándéka az, hogy a programjuk minden mondata olyan legyen, amelyben mindegyik, együttműködésben részt vevő párt egyetért; illetve amelyben mindannyiuk szempontjai érvényesülnek.

A pártok bejelentették: az alapdokumentum tervezete elkészült. Ez egyben vitaanyag is, amelyhez mindenki hozzászólhat a kozosalap.hu honlapon június 30-ig. Ezután készül el a végleges dokumentum.

Hirdetés

Ez lesz az a közös […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/11/ellenzeki-szovetseg-kozos-alapvetes-keszult-a-kozos-kormanyprogramhoz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sváby András feladta a harcot az álhírek ellen, a nyomozást is viccnek tartja

Sváby András feladta a harcot az álhírek ellen, a nyomozást is viccnek tartja

Bizonyítékokkal együtt szállította a rendőrségnek a sztorit olyan álhírportálok ellen, amelyek szerint már létezik egy szer, …