2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Középpontban a harmadik oltás, tűzharc és evakuálás Kabulban, jön az orosz külügy vezetője

Hirdetés

Középpontban a harmadik oltás, tűzharc és evakuálás Kabulban, jön az orosz külügy vezetője

  • Budapestre látogatott Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója. A világszervezet vezetője azt kérte Szijjártó Pétertől, hogy a magyar kormány halassza el a harmadik oltások beadását. Falus András immunológus az Indexnek azt mondta, hogy a harmadik oltással a kormány a felháborodást próbálta csitítani.
  • A Siemens piaci kapitalizációja alapján a világ 108. legnagyobb vállalata. A magyarországi Siemens elnök-vezérigazgatójával arról beszélgettünk, hogyan szabta át a koronavírus-járvány a beszerzést, s emiatt miért inthetünk búcsút a „ma megrendelem, holnap elkészül, harmadnap a polcon találom” világának.
  • Az Index folytatta cikksorozatát Budapest közterületeinek állapotáról. Ezúttal helyszíni riportban számoltunk be az éppen megújuló Blaha Lujza téri állapotokról. A fővárosi közbiztonsági válságról Pikó András, Józsefváros polgármestere írt az Indexnek véleménycikket, amelyet ITT olvashat el. 
  • Újabb falfestményt készít Budapesten a Színes Város nevű csoport. Ezúttal egy budai tűzfalat dekorálnak ki, méghozzá Karikó Katalin világhírű magyar biokémikus arcképével.
  • Kedden munkalátogatásra Budapestre érkezik Oroszország külügyminisztere. Szergej Lavrov látogatása előtt adott interjújában egyebek mellett azt mondta, hogy vizsgálják a Szputnyik-vakcina magyarországi gyártásának lehetséges módját.
  • Már <a href="//index.hu/belfold/2021/08/23/afganisztan-magyarorszaag-mentes/" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/23/kozeppontban-a-harmadik-oltas-tuzharc-es-evakualas-kabulban-jon-az-orosz-kulugy-vezetoje/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kilopták GPS-t a mezőgazdasági gépekből, tízmilliós kárt okoztak

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket, a vezetőfülkékből érintőképernyős monitorokat lopott három külföldi férfi Békéscsabán. Az őrizetbe …