2021. március 2., keddMa Lujza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.03.02. Lujza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kövér László: a 2022-es választási kampány piszkosabb és aljasabb lesz, mint valaha volt

Hirdetés

Kövér László: a 2022-es választási kampány piszkosabb és aljasabb lesz, mint valaha volt

Az Európai Unió átlagánál sikeresebben kezeljük a járványhelyzetet – jelentette ki pénteken Kövér László az InfoRádió Aréna című műsorában. Az Országgyűlés elnöke reméli, hogy a mostani kritikus helyzet sem ront tovább ezen. Mint azt jelezte, az átoltottság sokat fog jelenteni, és segíteni fog abban, hogy az emberek korlátozások nélkül újra élvezzék a szabad levegőt, valamint a gazdaságot is újra lehessen indítani. 

Kövér László beszélt arról is, hogy ma videokonferencián tárgyalt a Kínai Népköztársaság Országos Népi Gyűlése Állandó Bizottságának elnökével, Li Csan-szuval az Országházban. Kiemelte, a felek nagyra értékelték a 17+1-es együttműködést, és szorgalmazták, hogy a programban minél több konkrét projekt megvalósulhasson. Szerinte mind a magyar kormány, mind a magyar Országgyűlés kifejezetten elégedett a Kínai Népköztársasággal fenntartott kapcsolatok fejlődésével.

Szó esett a választási törvény módosításáról is, amelyről Kövér László azt mondta, hogy a módosítási folyamat tisztességes volt, és aláhúzta, hogy a jövő tavaszi választásig ez marad.

Hirdetés

Véleménye szerint hagyni kell az érintetteket, hogy tisztességesen fel tudjanak készülni a megmérettetésre. A házelnök úgy véli, túl vannak azon az időn, hogy újabb módosításokat hajtsanak végre, azt azonban leszögezte, hogy az önkormányzati választásig nem tudja, mi lesz, mert még 2022 messze van, de szerinte a rendszer jól bevált, és nem biztos, hogy szükséges azon módosítani.

Beszélt arról is, hogy a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/19/kover-laszlo-inforadio-keresztenyseg-valasztas-interju/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vizsgálatözön a keszthelyi uniós beruházások miatt

Vizsgálatözön a keszthelyi uniós beruházások miatt

Három uniós projektet is vizsgál az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) Keszthelyen, kettővel kapcsolatban pedig …