2022. október 6., csütörtökMa Renáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.06. Renáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kővel dobtak fejbe egy kisgyerekes családanyát Mátészalkán

Hirdetés

Kővel dobtak fejbe egy kisgyerekes családanyát Mátészalkán

2021. május 15-én kora este az egyik Mátészalkához közeli település utcáján többen zenét hallgattak. Ekkor járt arra autóval egy apa a fiával, akik már pontosan meg nem határozható okból összevesztek az utcán bulizókkal.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vádirata szerint az apa és fia karót és egy csákánynyelet vett magához. Ezzel mentek be az egyik áldozatuk udvarára, hogy rendezzék a vitát. Itt már össze is vereketek a veszekedők. Hárman is megsérültek, nekik nyolc napon belül gyógyuló sérüléseik keletkeztek.

Az ügyészek az idősebb támadót életveszélyt okozó testi sértéssel és súlyos testi sértés kísérletével, a fiatalabbat pedig csak az utóbbi bűncselekménnyel vádolják. Amennyiben a bíróságon beismerő vallomást tesznek és nem kérik a tárgyalás megtartását, az ügyészek szerint az idősebbet 4 év börtönre kellene ítélni, a fiát pedig két évre, melynek a végrehajtása négy évre felfüggeszthető. Az eljárás a Nyíregyházi Törvényszéken folytatódik.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220915-tomegverekedes-tort-ki-szabolcsban-fejbe-dobtak-egy-csaladanyat.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pécsett is befeszültek a kukások, ott is megtagadták a munkát

Pécsett is befeszültek a kukások, ott is megtagadták a munkát

Ma hajnalban Pécsett is leálltak a szemétszállítással – erről írt a baranyai megyeszékhely polgármestere közösségi oldalán, …