2021. július 28., szerdaMa Szabolcs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.28. Szabolcs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kovács Zoltán: Nem meggyőzőek a Pegasus-botrány bizonyítékai

Hirdetés

Kovács Zoltán: Nem meggyőzőek a Pegasus-botrány bizonyítékai

A történet abban az éppen nem is olyan apró problémában hibádzik, hogy az állításokat semmivel nem támasztották alá. A kritikus olvasóknak fel kellene tenni néhány nehéz kérdést. Itt van három szempont, amit érdemes lehet megfontolni – fogalmaz Kovács Zoltán az About Hungary nevű portálon. 

Az írásában kifejti a Pegasus-botrány eddigi fejleményeit, majd részletezi, hogy a botrány első bökkenője, hogy Pintér Sándor belügyminiszter szerint 2010 óta nem létezik Magyarországon illegális megfigyelés, ezt pedig az ellenőrzések eredményei is alátámasztják. 

Másodszor, Varga Judit megszólalását említi, amit a Népszavának mondott. Ez alapján  „az államoknak rendelkezniük kell a szükséges eszközökkel ahhoz, hogy a napjainkban őket fenyegető számos veszély ellen fel tudjanak lépni”.

Hirdetés

Harmadszor pedig azzal érvel, hogy ott van az a szintén nem éppen olyan apró probléma, hogy mindez megalapozatlan állításokhoz vezet. „Olvastunk hivatkozásokat kiszivárgott listákra és így tovább, de úgy tűnik, hogy nincs más, mint megalapozatlan állítás” – fogalmazott. 

Nem lenne jó, ha a média ebben az esetben is hasonló szintű bizonyítást követelne, vagy egyszerűen csak néhány kemény kérdést tenne fel a kiszivárgott adatokkal kapcsolatban? De a vádakkal Magyarországot és Orbán Viktor kormányát bombázzák, ezért a média csak […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/20/kovacs-zoltan-pegasus-botrany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint 20 millió forint értékű e-bringával buktak le a szerb-magyar határon

A szerbiai vámhatóság kedden közölte, hogy a vámosok a szerb-magyar határon, a  horgosi határátkelőn hat …