2021. május 17., hétfőMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kovács Zoltán: Aki beoltatja magát, élvezheti az élet teljességét

Hirdetés

Kovács Zoltán: Aki beoltatja magát, élvezheti az élet teljességét

Kovács Zoltán szerint nem jogkorlátozásról van szó, amikor védettségi igazolványhoz köti a kormány a szolgáltatások igénybevételét. Úgy véli, nyárra visszatérhet minden a normális kerékvágásba, ha mindenki beoltatja magát.

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a TV2 reggeli műsorában beszélt a teraszok nyitásáról és arról, hol tart most az oltási terv. Kovács Zoltán leszögezte, hogy a következő két hétben ismét nagyon sok embert fognak beoltani. Úgy saccolja, hogy szerdán vagy csütörtökön meglehet a négymillió beoltott. Ekkor lépnek érvénybe az újabb enyhítések. Nyitnak például a mozik, a színházak és a konditermek is. 

Ezeket a szolgáltatásokat azonban csak azok vehetik igénybe, akik beoltatták magukat, és rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Kovács Zoltán ezzel kapcsolatban az egyéni felelősséget hangsúlyozta. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/26/belfold-koronavirus-oltas-utazas-kovacs-zoltan-nyar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sűríti balatoni járatait a MÁV

Sűríti balatoni járatait a MÁV

A MÁV-Start már nemcsak a vakáció idején, hanem előtte egy hónappal sűríti a Balaton partjára …