2021. december 5., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kötelezővé tehetik a védőoltást a parlamentben

Hirdetés

Kötelezővé tehetik a védőoltást a parlamentben

Kötelező lesz a koronavírus elleni védőoltás beadása a magyar Országgyűlésben – csípte el a tájékoztatást az Azonnali a parlament hírleveléből.

A dokumentum szerint 2021. december 31-ig nekik és minden egyéb országgyűlési alkalmazottnak kötelező legalább valamelyik vakcina első dózisával beoltatnia magát, az erről szóló igazolást pedig be is kell mutatni.

Ha valaki mégsem oltatja be magát, 2022. január 1-jétől fizetés nélküli szabadságra küldik, ez alatt a teljes körű egészségügyi ellátásra sem lesz jogosult, és ezt távmunkával sem válthatja ki. A helyzet egészen az oltás felvételéig így marad.

„Valamennyi alkalmazott biztonsága, valamint az egészség és élet megóvása érdekében kérem szíves együttműködésüket” – zárja az üzenetet az Országgyűlés Hivatalának főigazgatója, Such György.

Hirdetés

A rendelkezés felveti a kérdést, hogy az alkalmazottak mellett hány képviselő oltatlan. Ahogy az Azonnali is rámutat, minden párt kommunikációjában oltáspárti, leszámítva a Mi Hazánk Mozgalmat, amely a szabadságjogokra hivatkozva nyíltan <a href="//index.hu/belfold/2021/03/15/mi-hazank-mozgalom-toroczkai-laszlo-tuntetes-koronavirus-kossuth-ter/" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/10/kotelezove-teszik-a-vedooltast-a-parlamentben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán

Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán

Szombat este még csak annyit lehetett tudni, hogy egy ismert fideszes politikus apósa volt a …