2021. június 15., keddMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kötelezettségszegési eljárás indul a Klubrádió miatt

Hirdetés

Kötelezettségszegési eljárás indul a Klubrádió miatt

Az Európai Bizottság (EB) kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen, miután a magyar Médiatanács erősen megkérdőjelezhető indokokra hivatkozva elutasította a Klubrádió kérelmét a frekvencia használatára vonatkozóan − derült ki a bizottság júniusi összesítéséből. Szerintük a Médiatanács olyan indokra hivatkozott, amely erősen megkérdőjelezhető. 

A rádió jogosultságának elutasító határozatai átláthatatlanok és aránytalanok voltak, így sértették az uniós jogot – állapították meg.
A Klubrádió esete miatt a bizottság felszólító levelet küldött a magyar kormánynak. A bizottság felvetésére a kormánynak két hónapja van reagálni, és amennyiben a testület nem kap kielégítő választ a kormánytól, akkor az EB dönthet úgy, hogy tovább folytatja a jogsértési eljárást, és indoklással ellátott véleményt küld a kormánynak.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/09/klubradio-kotelezettsegszegesi-eljaras-mediatanacs-europai-bizottsag-frekvencia-nmhh/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lószállítóval harcolt egy autós az M5-ösön

Lószállítóval harcolt egy autós az M5-ösön

Szürreális jelenetek játszódtak le az M5-ös autópályán. Az eset péntek reggel történt, a Budapesti Autósok …