2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Korszerűsített a Keleti pályaudvar

Hirdetés

Korszerűsített a Keleti pályaudvar

Május 1-jétől a Keleti pályaudvaron a metróaluljáró felől közvetlenül megközelíthető új Utascentrumban az utasoknak lehetőségük van az utazással kapcsolatos teljes körű ügyintézésre: belföldi menetjegyet és bérletet, nemzetközi utazásokra szóló vonatjegyeket vásárolhatnak, emellett intézhetik az egyéni vagy csoportos utazásokkal kapcsolatos ügyeket.

Emellett az ügyfélszolgálat az észrevételeket és a visszatérítéseket is egy helyen dolgozza fel. Ezenfelül a pályaudvaron vagy az odaérkező vonaton elveszett tárgyakat is itt kezelik, őrzik, a megtaláltakat pedig átveheti a tulajdonosa.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/05/01/keleti-palyaudvar-vonat-utazas-utascentrum-felujitas-budapest-mav/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hatalmas bevétele volt tavaly Hadházy cégének

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20230601-hatalmas-bevetele-volt-tavaly-hadhazy-akos-cegenek.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …