2022. december 7., szerdaMa Ambrus napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
2022.12.07. Ambrus Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Körözik az RTL Klub sorozatszínészét

Hirdetés

Körözik az RTL Klub sorozatszínészét

Rágalmazás miatt körözi a Gödöllői Járásbíróság a bulvárlapokban válása és alkoholproblémái miatt sokszor szereplő celebre, Molnár Gusztávra – tudta meg a Magyar Nemzet. A bíróság ilyen esetekben azért szokott elfogatóparancsot kiadni, ha egy ügy vádlottja nem jelenik meg a tárgyaláson, és a távollétéről nem tájékoztatja az eljáró bírót.

Pár napja arról lehetett olvasni, hogy az alkoholizmusa miatt elvonókúráról elvonókúrára járó, de azokat sorra feladó színész saját megítélése szerint is nagyon rossz állapotban van, ám nem adja fel. Arról is beszélt: úgy érzi, a kudarcba fulladt terápiák után most talán valóban egyenesbe jön és megtalálta végre a megfelelő helyet alkoholizmusa kezelésére.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20221121-rtl-klub-sorozatszinesz-korozes.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nincs többé ingyen túlórázás a közoktatásban

Nincs többé ingyen túlórázás a közoktatásban

Olyan jogerős döntés született, amelynek köszönhetően megszűnhet a túlórákkal való visszaélések nagyobb része a közoktatásban. A …