2020. november 27., péntekMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kormánypárti telefonhívásokra számíthatnak az idősek

Hirdetés

Kormánypárti telefonhívásokra számíthatnak az idősek

A Fidesz–KDNP képviselői telefonon fogják felhívni azon támogatóikat, akik hozzájárultak a kapcsolattartáshoz, és életkoruk alapján szükségük lehet segítségre. Ezt Hollik István országgyűlési képviselő, a Fidesz kommunikációs igazgatója jelentette be Facebook-oldalán.

A képviselő szerint a koronavírus alapjaiban alakította át a mindennapjainkat, és most mindnyájan a járvány elleni védekezéssel vagyunk elfoglalva.

Mi, a Fidesz–KDNP képviselői és önkéntes segítői a jövő hét elejétől kezdve fel fogjuk hívni telefonon azokat az idős támogatóinkat, akik hozzájárultak a kapcsolattartáshoz, és életkoruk alapján szükségük lehet segítségre vagy csak néhány jó szóra. Vigyázzunk egymásra, és különösen figyeljünk oda az időseinkre, mert minden élet számít. Ha így teszünk, akkor együtt le fogjuk győzni a járványt

– mondja Hollik István a Facebook-oldalára feltöltött videójában.

Hirdetés

 Dübörög a kormányzati kampány

Miközben egyre tragikusabb fertőzöttségi és halálozási adatokról számol be a kormányzati tájékoztató portál, a kormány nagyszabású tájékoztatási akcióba kezdett.

<img id="kep_szerkfoto_image_35450299" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/21/idoseket_fognak_telefonok_hivogatni_a_kormanyparti_kepviselok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kigyulladt egy kamion, áll a forgalom az M3-ason

Kigyulladt egy kamion, áll a forgalom az M3-ason

Áll a forgalom az M3-as autópályán Budapest felé, Füzesabonynál, mert kigyulladt egy kamion. A baleset a …