2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Korlátozott lesz a Vodafone működése, több szolgáltatás sem üzemel majd

Hirdetés

Korlátozott lesz a Vodafone működése, több szolgáltatás sem üzemel majd

A Vodafone ügyfelei informatikai átállás miatt július 11–16. között csak korlátozottan tudnak ügyeket intézni, az otthoni és mobil-alapszolgáltatások azonban akkor is zavartalanul működnek.

A szolgáltató a hatékonyabb, egységesebb ügyfélkiszolgálás érdekében végez informatikai átállást, amely a Vodafone–UPC-integráció utolsó lépése.

Ezekkel az ügyekkel érdemes sietni

Az átállás alatt az online és személyes ügyintézés, értékesítés, valamint egyes speciális szolgáltatások (például mobilvásárlás, autópálya-matrica, parkolás) nem lesznek elérhetők. Ugyanakkor az alapszolgáltatások, tehát az otthoni szolgáltatások, így a vezetékes tévé, az internet és a telefon, a mobilhívások indítása és fogadása, az SMS-küldés és -fogadás, az adathasználat, valamint a telefonos ügyfélszolgálaton keresztüli hibabejelentés ez idő alatt is […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/20/vodafone-mobilszolgaltatas-tavkozles-informatika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …