2023. szeptember 28., csütörtökMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2023.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Komoly összecsapásokat hozott az I. Muaythai Balaton Kupa (videó)

Komoly összecsapásokat hozott az I. Muaythai Balaton Kupa (videó)

A Kurdy Gym által szervezett tábor résztvevőinek egész héten lehetőségük volt a Pillangó Gyermeküdülő udvarában felállított ringben edzeni és gyakorolni. A július 8-án megrendezett verseny pedig ugyanezen ringben zajlott le a kánikula és tűző nap ellenére is. Az I. Muaythai Balaton Kupa délelőtt 11 órakor vette kezdetét, a látogatók és családtagok pedig 30 bámulatos és technikás meccset nézhettek végig. Kicsik, nagyok, haladók és első versenyükön résztvevők is mind a ringbe léptek a szombati versenyen.

Új hagyományt teremt a Kurdy Gym

Az I. Muaythai Balaton kupa minden bizonnyal egy új versenysorozat kezdetét jelenti, amely a Kurdy Gym nyári táborainak méltó lezárást ad majd az elkövetkezendő években is. Idén sem volt hiány versenyzőkből, így biztosak vagyunk benne, hogy a továbbiakban csak nőni fog a népszerűsége az eseménynek. Minden tisztelet és köszönet illeti Id. Kurdy Istvánt, aki az egész nyári tábor alatt megállás nélkül a verseny előkészületeivel foglalatoskodott, Ifj. Kurdy Istvánt, aki a tábor alatt töretlenül készítette fel a Kurdy Gym versenyzőit a szombati megmérettetésre, valamint mindenkit, akik a verseny napján segítették az eseményt. Jövőre ismét vár mindenkit Balatonszemes!

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230811-komolyosszecsapasokat-hozott-az-i-muaythai-balaton-kupa-video.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hol olcsóbb a bevásárlás, Brüsszelben vagy Magyarországon?

Hol olcsóbb a bevásárlás, Brüsszelben vagy Magyarországon?

„Most itt vagyok Belgiumban, ami ugye egy eléggé drága ország, és ahol a fizetések körülbelül …