2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kommentháború az Index cikke alatt: egymásnak üzengetett Orbán Balázs és Magyar Péter

Hirdetés

Kommentháború az Index cikke alatt: egymásnak üzengetett Orbán Balázs és Magyar Péter

Emlékezetes, hogy Magyar Péter még az első Partizán-interjúba mondta azt, hogy Orbán Balázzsal egy társaságba tartoztak. A politikai igazgató viszont pár nappal később cáfolta, hogy barátok lettek volna.

A jelek szerint azóta sem lettek barátok: Orbán Balázs csütörtökön az RTL-nek nyilatkozva mondta azt, hogy Magyar Péternek szerinte nem a politikusokon kellene bosszút állnia. Azt is kijelentette, hogy Magyar szerinte mindenféle bizonyítékok nélkül, alaptalanul vádaskodik, és az egész fellépése nem több egy médiahekknél. 

Magyar Péter a Facebookon megosztott cikkünk alatt kommentben válaszolt neki. Azt írta:  „Bazsi, tudod, az a gyanús, ami nem gyanús. Egyeztessek Kocsis Mátéval, mert már egymásnak is ellentmondtok. MCC, Libri hogy fizet? Eddig mennyibe volt az adófizetőknek a könyveid kiadása és a világkörüli túrnék?”.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/22/orban-balazs-magyar-peter-kommenthaboru-libri-mcc/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …