2021. november 28., vasárnapMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ködbe borul az ország, kiadták a figyelmeztetést

Hirdetés

Ködbe borul az ország, kiadták a figyelmeztetést

Amilyen szép volt az idő délelőtt, olyan rossz, leginkább ködös és felhős lesz kedden este, ráadásul szerdán ez csak fokozódik, és ónos szitálással is kiegészül. Az egész országot eltakarják majd a tartós ködfelhők.

Ma estétől, ahogy az elmúlt napokban már megszokhattuk, ismét több helyen képződik köd, illetve terjeszkedik a rétegfelhőzet Magyarország felett. Hideg széltől nem kell tartani, gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, fokozatosan csökken a hőmérséklet, késő estére –2 és +7 fok közé hűl le a levegő. 

Kedd esti időjárás-előrejelzés

Kedd esti időjárás-előrejelzés

Hirdetés

Fotó: OMSZ / MET.hu

Mindemellett többfelé párássá válik a levegő a hét második napjának vége felé, az ország keleti felén pedig nagyobb területen képződik köd. Eközben nyugaton terjeszkedik a rétegfelhőzet, így reggel az ország döntő részén borult, párás, ködös idő várható. Számottevő csapadék nem valószínű, de szitálás, keleten néhol ónos szitálás előfordulhat. A légmozgás többnyire mérsékelt lesz. Hajnalra általában –3 és +5 fok közé hűl le a levegő. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/16/idojaras-riasztas-kod-borus-eg-onos-szitalas-homerseklet-elorejelzes-orszagos-meteorologiai-szolgalat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint 60 ezer első oltást adtak be egy hét alatt

Több mint 60 ezer első oltást adtak be egy hét alatt

Az oltási akcióhét első öt napján több mint félmillió oltás történt, és jó hír, hogy …