2020. december 4., péntekMa Ferenc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2020.12.04. Ferenc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Köd és baleset nehezíti a közlekedést

Hirdetés

Köd és baleset nehezíti a közlekedést

Magyarország legnagyobb részén ma sűrű párával, ködpaplannal kell számítani a közlekedés résztvevőinek – olvasható a Útinform oldalán.

A látótávolság száz és háromszáz méter között változik, de

Heves, Nógrád, és Borsod-Abaúj-Zemplén, a Nyírségben, és a Jászságban akár száz méter alá is lecsökkenhet a belátható út hossza.

Hirdetés

Fokozott óvatossággal, odafigyeléssel kell a sofőröknek vezetniük és a szokásosnál nagyobb követési távolságot tartaniuk az Útinform szerint.

Az M3-as autópályán, Budapest felé – Nagyfüged térségében – burkolatjavítás miatt a 88-as és a 85-ös km között a belső sávot lezárták, ezért az arra haladók megnövekedett menetidőre készüljenek a munkaterületnél. 

Egy kamion balesete miatt félpályán halad a forgalom a 44-es főúton, Tiszaug és Tiszakürt között.

A 37-es km-nél rendőrök irányítják a forgalmat.

Az országos kamionstop 22 óráig lesz érvényben. 2021. március 1-jéig a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (Euro 3-as) környezetvédelmi […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/09/kozlekedes_vonat_kamionstop/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb mentős halt meg a koronavírus miatt

Újabb mentős halt meg a koronavírus miatt

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége Facebook-oldalán adott hírt arról, hogy egy újabb kollégájuk vesztette életét a koronavírus …