2023. december 2., szombatMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2023.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kocsis Máté: Teljesen megvadult a DK elnöke, az egyszer biztos

Hirdetés

Kocsis Máté: Teljesen megvadult a DK elnöke, az egyszer biztos

Teljesen megvadult a DK elnöke, az egyszer biztos. Azt mondja Gyurcsány Ferenc október 23-án, emlékezve:
“Amikor az íróasztalomnál Nagy Imrével szemben ülök, mindig figyelmeztet, hogy nem kell panaszkodni, erőfeszítést kell tenni. Ő tett erőfeszítést, a legnagyobbat, adta az életét.”
Igen, erőfeszítést? Erőfeszítést mondott a DK elnöke?Nagy Imre koncepciós perét személyesen felügyelte egy bizonyos Apró Antal, aki 1958. június 17-én az Országgyűlésben jelentette be Nagy Imre kivégzését, amelyet a „nép jogos elégtételének és az ellenforradalom méltó megbosszulásának” nevezett. Ezekért a gaztettekért cserébe az MSZMP KB határozata alapján Apró Antal megkapta a budapesti Szemlőhegy utcában a Lovassy-Stürmer-villát, melyben Gyurcsány Ferenc a mai napig is boldogan hajtja álomra a fejét. Tényleg nem szégyelli magát a DK elnöke? Mondhatja persze, hogy nem felelős Apró Antal tetteiért,azért azonban nagyon is felelős, hogy élete nagy részét egy lopott, Nagy Imre vérével áztatott villában élte le, és azért is felelős, hogy álszent módon ugyanebből a villából teszi közzé Nagy Imre erőfeszítéseitől szóló gondolatait.Sok magyar hálás lenne Gyurcsány Ferenc azon erőfeszítéséért, ha nem venné a szájára október 23-át. Sem ’56 miatt, amit szellemi és családi elődei fojtottak vérbe, sem 2006 miatt, amit ő maga.
Gyurcsány Ferenc nem ’56 szellemiségének az örököse, ahogy mondja, hanem az ellopott kommunista vagyonok örököse – írta közösségi oldalán a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20231024-kocsis-mate-teljesen-megvadult-a-dk-elnoke.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …