2020. augusztus 14., péntekMa Marcell napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.14. Marcell Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kocsis Máté: Ha a hazudozós, balfácán polgármesternek lenne tekintélye, páros lábbal rúgná ki

Kocsis Máté: Ha a hazudozós, balfácán polgármesternek lenne tekintélye, páros lábbal rúgná ki

Miután a józsefvárosi baloldal nem reagált a helyi Fidesz-KDNP tegnapi felhívására, Kocsis Máté közösségi oldalán üzent Pikó Andrásnak a véres tüntetéseket alternatívának nevező, momentumos Szarvas Koppány Bendegúz ügyében. “Ha a kerület hazudozós, balfácán polgármesterének minimális tekintélye lenne legalább a sajátjai között, páros lábbal rúgná ki a Lenin-fiút – írta a Fidesz frakcióvezetője.

Tegnap közleményt adtak ki a kerületi kormánypárti képviselők, amelyben lemondásra szólították fel a Momentum VIII. kerületi képviselőjét, valamint lépéseket követeltek a szövetségesének számító Pikó Andrástól. Miután válasz nem érkezett, Kocsis Máté közösségi oldalán nyomatékosította: lépnie kellene a baloldali polgármesternek az ügyben. 

Szerinte ez nem fog megtörténni, ezért a következőket írta:

ha a kerület hazudozós, balfácán polgármesterének lenne minimális tekintélye legalább a sajátjai között, páros lábbal rúgná ki az önkormányzatból ezt a vállalhatatlan Lenin-fiút.

A fideszes politikus úgy látja, Pikónak még sajátjai körében sincs tekintélye, vagy pedig egyetért Szarvas szavaival. “Nem tudni, de hogy lapít mindenki, az tisztán látszik” – összegzett. Kifogásolta, hogy “ez a szerencsétlen félnótás fel sem fogja, miről beszél”, valamint azt is, hogy semmi következménye nem lesz az ügynek, és a baloldali sajtó is agyonhallgatja az ügyet. Egyúttal megdöbbentőnek nevezte, hogy “valaki hatalomból, városvezetői székből ilyet mondhat.”

Ahogy az Origo is beszámolt róla, a kudarcos Index-Momentum tüntetést követően a radikális baloldali politikus csalódottságában egyetértett az egyik internetes hozzászólóval, miszerint a kormány leváltásához nem elegendőek a békés megoldások. “Meg úgy amúgy is vagy folyjon vér, égjen kuka, törjön be szélvédő, robbanjon pártház, vagy maradj otthon…” – írta a kommentelő, amit a Momentum VIII. kerületi képviselője egyfajta alternatívának talált. 

Szarvas korábban arról írt, hogy szívesen látná a fideszes politikusokat lámpavason. 

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200729-kocsis-mate-pikonak-andras-szarvas-koppany-bendeguz-ugyeben.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az országos tisztifőorvost trágár fényképpel támadja, az Index osztódással szaporodását drámának lódítja a baloldali propagandalap kiállítása

Tovább folytatja a konzervatív vagy a baloldal által annak gondolt emberek elleni egyre durvább támadásokat …