2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kocsis Máté: Gyurcsány Ferenc burkolt, de jól érthető anyázással válaszolt a miniszterelnöknek

Hirdetés

Kocsis Máté: Gyurcsány Ferenc burkolt, de jól érthető anyázással válaszolt a miniszterelnöknek

„Gyurcsány Ferenc ma új fejezetet nyitott a magyar közéletben, a közbeszéd rohasztásában” – írta a Fidesz frakcióvezetője szerdán a közösségi oldalán.

Hozzátette, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a gyermekvédelmi népszavazásra burkolt, de jól érthető anyázással válaszolt a miniszterelnöknek. Letudhatnánk a dolgot annyival – írta –, hogy egy nemzetét gyűlölő gazembertől ez is dicséretnek számít.

Ugyanakkor elgondolkodtatónak nevezte, hogy vajon mitől lett ennyire ideges a bukott miniszterelnök. Kocsis Máté szerint nem lenne csoda, ha a népszavazástól, mert amikor a nép kinyilváníthatja akaratát, az Gyurcsány Ferencnek nem sok jót szokott jelenteni.

Kocsis Máté azt sem nevezné újdonságnak, ha magától a gyermekvédelmi törvénytől lenne ideges a DK elnöke, mert – mint írta – már kormányfőként is megfosztotta a családokat és a gyermeket vállalókat szinte minden támogatástól, és ízlésének való az is, ha gyerekeket traktálhat félrement ideológiákkal.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/21/kocsis-mate-gyurcsany-jol-ertheto-anyazassal-valaszolt-a-miniszterelnoknek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Eddig összesen 115 egyéni képviselőjelölt regisztrált az ellenzéki előválasztásra, közülük 91 jelöltet vettek nyilvántartásba − tájékoztatta …