2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kocsis Máté elárulta, meddig tarthatja vissza az EU az uniós forrásokat

Hirdetés

Kocsis Máté elárulta, meddig tarthatja vissza az EU az uniós forrásokat

Orbán Viktor miniszterelnök a minap egy interjúban beszélt többek közt arról, hogy szerinte Magyarország azért nem kapja meg az uniós forrásokat, mert Brüsszelben az október közepén esedékes lengyel választások kimenetelére várnak.

Kocsis Máté most ennél jóval borúlátóbb képet fogalmazott meg ez ügyben. A politikust a Magyar Nemzet kérdezte meg egy interjúban arról, hogy meddig tarthatja vissza az Európai Unió vezetése a Magyarországnak járó, de át nem adott forrásokat. Kocsis Máté erre azt mondta:

Ameddig akarja. Ott nincs már jog, csak politika van. Azokat az országokat, amelyek nem a liberális mantrát fújják, megbüntetik, és gazdasági eszközökkel igyekeznek térdre kényszeríteni.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/09/30/kocsis-meta-fidesz-frakciovezeto-brusszel-konfliktus-unios-forrasok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …