2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kocsis Máté beleszállt Gyurcsány Ferencbe

Hirdetés

Kocsis Máté beleszállt Gyurcsány Ferencbe

Az országgyűlési választás közeledtével egyre több politikus kezdi ekézni a másikat, az meg vissza, ahogy az már csak ilyenkor lenni szokott, a forrongó indulatokat pedig általában a választási eredmények hűtik le. Ezúttal Kocsis Máté és Gyurcsány Ferenc legújabb csörtéje dobhatja fel a napot az erre vágyóknak.

Mindenki emlékszik rá, milyen „jól” tudnak kormányozni Gyurcsány Ferencék – írta a Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán. Mindezt arra reagálva közölte, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke korábban  úgy nyilatkozott: „…megmutatjuk, hogy nemcsak győzni, de kormányozni is tudunk.”

Kocsis Máté bejegyzésében pontokba szedve emlékeztetett a Gyurcsány-kormányra.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/24/kocsis-mate-gyurcsany-ferenc/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kilopták GPS-t a mezőgazdasági gépekből, tízmilliós kárt okoztak

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket, a vezetőfülkékből érintőképernyős monitorokat lopott három külföldi férfi Békéscsabán. Az őrizetbe …