2021. február 24., szerdaMa Mátyás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.02.24. Mátyás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Klubrádió: Nem elvették, hanem jogtalanul nem engedték használni a frekvenciát

Hirdetés

Klubrádió: Nem elvették, hanem jogtalanul nem engedték használni a frekvenciát

A médiatanács nem elvette, hanem „jogtalanul, diszkriminatív módon nem engedte tovább használni” a Klubrádió frekvenciáját, míg más műsorszolgáltatóknak biztosította az újabb hétéves sugárzási lehetőséget – írta a Klubrádió pénteken a médiatanács elnökének csütörtöki közleményére reagálva.

A Klubrádió szerint a médiatanács elnökének soraiban „alig lelhető fel a valóságnak megfelelő állítás”. A testületnek szerintük – Karas Monika állításával szemben – volt mozgástere, hiszen például az Inforádió esetében pontosan ellenkezőleg döntöttek, ugyanolyan előzmények után.

Hozzátették: a Klubrádió dokumentálta a médiatanács diszkriminatív döntéseit, amelyekkel azonos előzmények után nemcsak az Inforádiónak, hanem másoknak is kedvezően bírálta el a szerződéshosszabbítási igényét. A diszkriminációt nem menti, hogy nem csak a Klubrádióval szemben alkalmaztak hátrányos megkülönböztetést – írták.

Hirdetés

Úgy fogalmaztak, hogy a Klubrádió nem elmulasztotta feltölteni a hatóság szerverére a heti műsorkvóták teljesítéséről szóló jelentését, hanem – a médiatanács álláspontja szerint is – csak egy éven belül két alkalommal késett vele. A kérdéses időpontban azonban nem is volt törvényben szabott […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/12/klubradio-a-mediatanacs-jogtalanul-nem-engedte-tovabb-hasznalni-a-frekvenciat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elütött egy gyalogost a vonat Kecskemétnél

Halálos gázolás miatt szünetel a vonatközlekedés Kecskemét és Hetényegyháza között – közölte a Mávinform szerda …