2021. október 22., péntekMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2021.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / „Klári iszonyatosat megy” – Dobrev Klára vezet az előválasztáson?

Hirdetés

„Klári iszonyatosat megy” – Dobrev Klára vezet az előválasztáson?

Az ellenzéki előválasztáson eredetileg hat miniszterelnök-jelölt állt rajthoz, de Pálinkás Józsefnek nem sikerült összegyűjtenie az induláshoz szükséges húszezer aláírást. A versenyben maradtak közül a közvélemény-kutatások jellemzően Karácsony Gergelyt, Dobrev Klárát és Jakab Pétert teszik az első három helyre, mögéjük sorolva Márki-Zay Pétert és Fekete-Győr Andrást.

Az első forduló szeptember 28-án zárul, másodikat csak akkor tartanak, ha egyik miniszterelnök-jelöltnek sem sikerül átlépnie az ötvenszázalékos szavazatarányt.

Binszki József, a DK Szeged-központú választókerületi szervezetének elnöke és a párt képviselőjelöltje a Szegeder.hu beszámolója szerint arról beszélt egy csütörtöki sajtótájékoztatón, hogy Dobrev Klára magabiztosan vezet az előválasztáson, sőt még arra is van esély, hogy nem lesz második forduló, mert a DK kormányfőjelöltje már az elsőben ötven százalék felett végezhet.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/24/-klari-iszonyatosat-megy—dobrev-klara-all-a-legjobban-az-elovalasztason-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Varga Judit az Európai Parlamentről: Azért az agyrémnek is van határa!

Varga Judit az Európai Parlamentről: Azért az agyrémnek is van határa!

Varga Judit szerint „történelmi mélypontra” került az Európai Parlament azzal, hogy egy állásfoglalásban kimondta: „a lengyel …