2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kitört a háború a Ferencvárosban a kerületet irányítók között

Hirdetés

Kitört a háború a Ferencvárosban a kerületet irányítók között

Hiába próbálta megszüntetni, egyelőre megmaradt a ferencvárosi Momentum értelmetlen Házbizottsága, és megfejelték egy vadiúj momentumos tanácsnoki fizetéssel. Ezt írja Döme Zsuzsanna Suzi társelnök és ferencvárosi alpolgármester az mkkp.hu weboldalon.

Szerinte a képviselők ellenérvei között elhangzott az alpolgármester öltözködése, ferencvárosi hagyományként a Házbizottság, a polgármesteri kabinet tagjainak fizetése.

Felesleges bizottság?

Döme Zsuzsanna Suzi azt írja, a főleg képviselői vagyonnyilatkozatok leadásának ellenőrzésével foglalkozó IX. kerületi Házbizottság 3-10 perces üléseket tart, azokat is ritkán. Ezeken többnyire arról szavaznak, hogy leadták-e az arra kötelezettek a vagyonnyilatkozatokat. 

Az alpolgármester szerint már csak három budapesti kerületben létezik a közpénzből fenntartott, ám teljességgel felesleges bizottság, és nem szeretett volna tovább asszisztálni ehhez. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/03/19/ferencvaros-mkkp-mszp-baranyi-krisztina-momentum-dome-zsuzsanna-suzi/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kutyákat sétáltató gyalogosokat gázolt el egy férfi Győrben

Kutyákat sétáltató gyalogosokat gázolt el egy férfi Győrben

A keddi baleset Győr központjához közel történt. Egy szentesi férfi Volkswagen típusú személyautójával az egyik …