2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kitálaltak Varga Judit munkatársai: ilyennek látták Magyar Pétert

Hirdetés

Kitálaltak Varga Judit munkatársai: ilyennek látták Magyar Pétert

Az előző hétvégén jelentek meg az első információk arról, hogy Magyar Péter agresszívan léphetett fel volt feleségével, Varga Judit igazságügyi miniszterrel szemben. Magyar Péter egy keddi interjúban ezt cáfolta, úgy fogalmazott: „Soha nem bántottam a feleségemet, a gyermekeim anyját.”

Mindeközben a Mandiner már korábban is megszólaltatta az Igazságügyi Minisztérium egyik korábbi munkatársát, aki azt mondta, hogy Magyar a tárca működésébe is többször megpróbált beleszólni. Azóta két újabb forrás jelentkezett a lapnál, akik azt mondták: a minisztérium sajtómunkásai voltak, 

és még ők is tartottak Magyar Pétertől.

Hirdetés

A Mandiner a két sajtóst Éva és Júlia álnéven emlegette cikkében. A lap szerint a források azt mondták: az egész stábban volt egy alapvető félelem, mert tudták, hogy ha valamit elrontanak, akkor Magyar Péter ezt számon fogja kérni otthon Varga Juditon.

„Nem egyszer láttam sírni Péter miatt”

Közülük Éva mondta azt, hogy amikor a tárcához került, akkor újdonsült kollégái rögtön óva intették, hogy Varga Judit férjével vigyázni kell. „Míg Varga Juditot egy két lábbal a földön járó, következetes, ugyanakkor emberséges vezetőnek ismertem meg, addig a volt férjét egy fennhéjázó életet élő személynek tartottam, akiben folyton munkált a szereplési vágy, minden mozdulata arra irányult, hogy a reflektorfényben legyen” – jelentette ki. 

Hozzátette azt is, hogy Magyar Péter felől folyamatos nyomást érzékeltek Varga Juditra, ezzel együtt pedig a miniszter csapatára is. „Gyakran érezték magukat a kollégák kellemetlenül Magyar miatt. Olyan is megtörtént, hogy magáról válogatott képeket egy rendezvény során és nyomást helyezett a miniszterre, hogy olyan fotókat tegyen ki, amelyeken szerinte saját maga jól néz ki” – fogalmazott Éva, majd úgy folytatta: közvetlen munkatársként számos hivatalos rendezvényen jelen voltak a miniszterrel, ahol a férje is vele volt.

Magyar Péter a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, 2024. március 20-án

Magyar Péter a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, 2024. március 20-án

Fotó: Szollár Zsófi / Index

Az ilyen alkalmak során gyakran előfordult, hogy a miniszterről előnytelen, míg a Magyarról előnyös képek jelentek meg Magyar Péter nyomására. A miniszter forrásunk szerint ezeket a gerillaakciókat azért hagyta, mert meg akarta kímélni önmagát és a stábját is Magyar Péter hisztijétől, ami több mint kellemetlen volt mindenki számára.  

Láttam a miniszter asszonyon, hogy feszélyezve érzi magát a férje viselkedése miatt, és egyszerűbbnek érezte, ha ráhagy dolgokat, hogy elkerüljön egy nagyobb hisztériát és a kollégáival szembeni további atrocitásokat

– mondta Éva, majd kitért arra is, hogy egyszer egy teljesen leszervezett, hivatalos külföldi utat is le kellett mondani Magyar Péter miatt az utolsó pillanatban (állítása szerint ez nem sokkal azelőtt történt, hogy Varga és Magyar a válás mellett döntöttek).

Ő egyébként ekkor teljes erőbedobással dolgozott az igazságügyi csomag mielőbbi letárgyalása érdekében. Ebben az időszakban ezért mindennapos volt a néhány órás […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/22/magyar-peter-varga-judit-igazsagugyi-miniszter-hazassag-kapcsolat-orban-viktor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hét vármegyére csaphat le a zivatar, kiadták a figyelmeztetést

Vasárnap a kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk, de legalább pár órára szinte …