2022. január 27., csütörtökMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
2022.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kisteherautó ütközött egy vonattal Győr-Moson-Sopron megyében, egy ember meghalt

Hirdetés

Kisteherautó ütközött egy vonattal Győr-Moson-Sopron megyében, egy ember meghalt

Egy kisteherautó ütközött egy vonattal péntek délelőtt a Bágyogszovát megállóhelynél lévő egyik vasúti átjáróban. Az ütközésben az autó sofőrje életét vesztette – közölte az MTI-vel a vonalat működtető Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. szóvivője. 

Rázó László tájékoztatása szerint a jármű a fény- és félsorompó tilos jelzése ellenére hajtott a vasúti átjáróba, ahol a Győrből Sopronba tartó személyvonattal ütközött. A vonaton utazók közül senki sem sérült meg.

Hozzátette: a vasúti pálya is megrongálódott az ütközés következtében, emiatt a vonatközlekedés várhatóan csak az esti órákban indulhat újra.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/31/vonatbaleset-kony-utkozes-kisteherauto/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely: Nem korlátozható a pedagógusok sztrájkhoz való joga

Karácsony Gergely: Nem korlátozható a pedagógusok sztrájkhoz való joga

A pedagógusok figyelmeztető sztrájkjával kapcsolatban úgy fogalmaztak, kiállnak azok mellett, akiket jogsérelem ér. A közoktatásban dolgozók …