2023. február 6., hétfőMa Dóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.06. Dóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kiskorúak prostitúciós tevékenységéből tartatta ki magát két nő és egy férfi Budapesten

Hirdetés

Kiskorúak prostitúciós tevékenységéből tartatta ki magát két nő és egy férfi Budapesten

A vádirat szerint a két nő és az 56 éves férfi 2019-ben és 2020-ban abból élt, hogy nők prostitúciós tevékenységét felügyelte, valamint egyes esetekben irányította Budapest V. kerületében.

A prostitúciós tevékenységet végző sértettek között volt kiskorú, valamint kiszolgáltatott helyzetben lévő nő. Az általuk megkeresett összegekből „helypénzt” vagy „madámpénzt” kellett kifizetniük a felügyelt terület használata fejében. A sértettek ügyfelei jellemzően belvárosi szállodák külföldi vendégei voltak – írta az ügyészség.

Az 56 éves férfi rendszeresen beszámoltatta élettársát arról, hogy az adott napon melyik sértett dolgozik a felügyelete, illetve irányítása alatt, és mennyit keresett. Az 53 éves nő négy – köztük egy kiskorú –, míg az élettársak öt nő – köztük két kiskorú – kizsákmányolásában vettek részt. Az egyik kiskorú gyermekotthonból szökött el és kezdett prostitúcióba. Az ügyészségi közlemény szerint a vádlottaknak voltak olyan társaik is, akik a saját párjukat ajánlották fel prostitúcióra, ellenük elkülönített büntetőeljárás folyik. 

A Fővárosi Főügyészség a vádlottakkal szemben minősített emberkereskedelem bűntette, kitartottság, üzletszerű kerítés, gyermekprostitúció kihasználása miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, fegyházbüntetés, valamint pénzbüntetés kiszabását indítványozva. A két nő bűnügyi felügyelet alatt áll, a férfi más ügyben kiszabott jogerős szabadságvesztését tölti – áll a közleményben.

Hirdetés

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/28/vademeles-prostitucio-fougyeszseg-emberkereskedelem-kitartottsag-gyermekprostitucio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Videó: Egy kidobott fenyőfa talált telibe egy luxusautót Esztergomban

Videó: Egy kidobott fenyőfa talált telibe egy luxusautót Esztergomban

A fedélzeti kamerás felvételen látható, ahogy az autós szabályszerűen halad, de a szél egyszer csak …