2023. március 20., hétfőMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kis híján agyonvertek egy idős házaspárt egy szomolyai kézműves boltban

Hirdetés

Kis híján agyonvertek egy idős házaspárt egy szomolyai kézműves boltban

2021. január 30-án dél körül a férfi becsengetett a kézműves termékek árusításával foglalkozó idős pár házába azzal az ürüggyel, hogy lekvárt szeretne vásárolni. Az asszonnyal kezdett beszélgetni, aztán hirtelen megtámadta.

Belerúgott az asszonyba, megragadta a haját és pénzt követelt tőle, majd perceken át ütötte és rugdosta, mindenhol, ahol érte azt követelve, mondja meg, hol tartja a pénzt.

Ekkor egy 30 cm hosszúságú kést kapott elő és azzal követelőzött a Miskolci Törvényszék Origónak küldött levele szerint. Távozása előtt megfenyegette a nőt, hogy ha bejelentést tesz a rendőrségen, este visszamegy, és feldarabolja mindkettőjüket. Az asszony nem ijedt meg, szólt a rendőröknek, a férfit pedig elfogták. Az ügyben a Mezőkövesdi Járásbíróság döntött. A férfit bűnösnek találták rablás minősített esetének kísérlete és kényszerítés hatósági eljárásban bűncselekményben, ami miatt miatt nyolc és fél évnyi börtönbünetést kapott és 9 évre a közügyektől is eltiltották. A másodfokon eljáró Miskolci Törvényszék helybenhagyta az ítéletet, ami így már jogerős.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230119-penzt-kovetelt-a-brutalis-szomolyai-tamado.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A magyarok többsége szerint Brüsszel felelős az inflációért

A magyarok többség a brüsszeli szankciókat okolja a drágulásért – ez derült ki korábban a …