2023. december 2., szombatMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2023.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kirabolták Johnny Depp partnerét budapesti otthonában

Hirdetés

Kirabolták Johnny Depp partnerét budapesti otthonában

Több mint 4 millió forint értékben loptak el ékszereket, okmányokat és bankkártyákat Antonia Desplat színésznőtől, aki Johnny Depp oldalán lesz látható a színész legújabb filmjében, a Modi-ban.

A lopott tárgyak között több értékes ékszer és egy egyedi készítésű Chanel pénztárca is volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság jelentése szerint, október 15-én történt a rablás, amikor is a 22 éves K. Adrián a VI. kerületi épület tetőablakán keresztül jutott be a színésznő lakásába és emelte el az értékeket.

Hirdetés

A rendőrség már másnap kézre kerítette a tettest a Blaha Lujza téri aluljáróban és előállítása pillanatában is a színésznőtől ellopott okosórát viselte. A gyanúsított kihallgatásakor beismerte tettét.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/26/johnny-depp-antonia-desplat-brfk-rablas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …