2021. október 26., keddMa Dömötör napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2021.10.26. Dömötör Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kilenc osztályból küldték haza az oltatlan diákokat Kazincbarcikán

Hirdetés

Kilenc osztályból küldték haza az oltatlan diákokat Kazincbarcikán

Pozitív koronavírus-tesztet produkált hétfő délelőtt a kazincbarcikai Irinyi János Református Okatási Központ Szakgimnáziumának egyik tanára. A tesztelés után a pedagógus által tanított 11. évfolyamos osztályból hazaküldték az oltatlan diákokat. Az osztályban összesen 35-en tanulnak, abból 26 diáknak kellett hazamennie. 

Később több másik, a tanár által tanított osztályból hazaküldték az oltatlan tanulókat. A döntés kilenc osztályt érintett, ezekben az osztályokban az oltatlanok aránya hasonló volt, mint a tizenegyedikeseknél. 

A Magyar Narancs arról is ír, hogy az iskola vezetése szeptember 25-ig rendelt el házi karantént a hazaküldött tanulóknak. A lap számításai szerint a döntés kétszáznál is több diákot érinthet. 

Hirdetés

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, nemrég egy pilisborosjenői általános iskola került népegészségügyi karantén alá, miután több tanulónál is kimutatták a fertőzést az önkéntes tesztelés […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/22/kazincbarcika-szakgimnazium-oltatlan-diakok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Prostituáltat csinált egy 13 éves kislányból,  barátaival többször megerőszakolta

Prostituáltat csinált egy 13 éves kislányból, barátaival többször megerőszakolta

Szexuális erőszak és emberkereskedelem miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészség egy 17 éves fiú …