2021. május 8., szombatMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.05.08. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kilátástalan időszak után így készülnek a nyitásra a vendéglátóhelyek

Hirdetés

Kilátástalan időszak után így készülnek a nyitásra a vendéglátóhelyek

Csókay Bence, a 4Bro cégcsoport társtulajdonosa, és Gyűrűs Vivien marketingvezető az Index kérdésére elmondták, hogy a szabadtéri helyek eddig könnyebben átvészelték a zárást, mert a szigorú intézkedések pont elkerülték a nyári hónapokat.

A korlátozásokról többirányú tapasztalatuk van, a 4Bro-hoz tartoznak olyan szórakozóhelyek, mint az Ötkert és a Bob, ezeket teljesen lenullázta a koronavírus, és egyelőre nem is látjuk, hogy mikor lehet újra zárt térben együtt bulizni.

Ezzel szemben a Zsiráf egyébként is egy tavaszi-nyári sörkert, több hónapja készülnek a nyitásra, amire néhány napot még várniuk kell.

Hirdetés

Ilyenkor átvizsgálják az összes bútort, a járófelületet, javítják azokat a hibákat is, amelyeket üzemszerű működés idején nem lehet, vagy ahogy Csókay Bence fogalmazott: „visszaemeljük a helyet a régi pompájába”.

A Tereza viszont a szabadtéri asztalok mellett télen is nyitva tart, utóbbira most nem volt lehetőségük, miközben a bérleti díjat fizetni kellett, és azt sem akarták, hogy a csapat szétessen.

Borzasztó nehéz és kilátástalan időszak volt. Egyik hullám jött a másik után, és nem tudtuk, hogy mikor lesz vége, senki nem tudott mondani semmit, csak vártuk, hogy legyen valami dátum.

Az összes érdekeltségüknél arra törekedtek, hogy minden munkavállalót megtartsanak, de sokan az egész szektortól elbúcsúztak.

Munkaerőhiány van, a vendéglátósok nagy része kénytelen volt más szakterületen elhelyezkedni, és már nem akarnak visszajönni. Elveszítették a hitüket és olyan szektorokba mentek, ahol betonbiztos a talaj.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/22/kilatastalan-idoszak-utan-igy-keszulnek-a-nyitasra-a-vendeglatok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

A KFC gyorsétteremlánc futárautója karambolozott frontálisan a Szentlőrinci úton, a Köves út és az M5-ös …