2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kikapcsoltatja a rádiót az eltűnt hatéves kislány, ha róla beszélnek

Hirdetés

Kikapcsoltatja a rádiót az eltűnt hatéves kislány, ha róla beszélnek

Mintegy 15 órán át bolyongott a Győr melletti Pér külterületén a hatéves Zora, akit több mint háromszázan – civilek, rendőrök, tűzoltók, polgárőrök, mentőcsoportok, vadászok és mezőőrök – kerestek. Végül egy écsi polgárőr talált rá, aki siklóernyőjével a levegőből vette észre a péri repülőtér közelében. A siklóernyőst a polgárőrség dicséretben és elismerésben részesítette.

A kislány édesanyja a Borsnak nyilatkozva azt mondta Zora jól van, de a héten még nem megy iskolába, hogy kipihenhesse a fáradalmakat. Elmondása szerint úgy tűnik lelkileg sem sérült komolyabban, jó a kedve, egész nap mosolyog. Judit arról is beszámolt, hogy már többször is beszélgetett kislányával a történekről, aki elmesélte, hogy miután a köd miatt nem talált haza, egyszerűen lefeküdt a fűre aludni – írja a lapot szemlézve a Blikk.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/16/eltunt-kislany-per-ejszaka/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kovács Zoltán: A valóság a mi oldalunkon áll

Kovács Zoltán: A valóság a mi oldalunkon áll

A nemzeti konzultáció mindenkinek lehetővé teszi, hogy elmondja a véleményét – fogalmazott a Magyar Nemzetnek Kovács …