2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kihasznált, és utcára juttatott egy férfit egy móri nő

Hirdetés

Kihasznált, és utcára juttatott egy férfit egy móri nő

A negyvenes éveiben járó, móri nő 2019 őszén ismerkedett meg egy Veszprém megyei, nehéz anyagi helyzetben lévő, könnyen befolyásolható, megfélemlíthető, mentális problémákban szenvedő,  segítségre szoruló férfival, aki közmunkásként dolgozott a helyi önkormányzatnál.

A nő igyekezett elnyerni a férfi bizalmát, győzködte, hogy költözzön Mórra, ahol szerezne neki munkát, valójában azonban az volt a célja, hogy megszerezze a férfi házát.

Ezután félelmében aláírta a lakcíméről való kijelentkezéshez szükséges iratot is, amivel a nő a férfit kijelentette, majd 2021 februárjában ki is lakoltatta. A férfi ezáltal hajléktalanná vált, egy ismerőse segítségével egy melléképületbe tudott költözni.

A per a fentiek ellenére folytatódott, a polgári bíróság április 13 az adásvételi szerződést érvénytelennek nyilvánította, azonban ekkor még nem jogerősen.

Hirdetés

Az ügyészség börtönbüntetés és pénzbüntetés kiszabását javasolta a nővel szemben.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220803-egy-csalo-no-miatt-lett-hajlektalan-egy-veszprem-megyei-ferfi.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyerekdallal hízelegnek a bukott Jakab Péternek az emberei – nézze meg a videót!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20220818-mediaworks-hircentrum-jakab-partot-alapit.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …