2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kigyulladt egy villanymozdony Zalaszentivánon

Hirdetés

Kigyulladt egy villanymozdony Zalaszentivánon

Kigyulladt egy villanymozdony szerda délután a zalaszentiváni vasútállomáson, a lángok elérték a felsővezetéket is, a vasúti forgalom a tűz miatt leállt − közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A villanymozdony alsó részén keletkezett a tűz. A MÁV dolgozóinak sikerült a mögötte lévő tehervagonoktól távolabb vinni a mozdonyt, még mielőtt a tűzoltók a helyszínre értek. A lángok elérték a felsővezetéket is, de személyi sérülés nem történt. A tűzeset körülményeit vizsgálják. A MÁV a honlapján arról adott hírt, hogy korábban  a Szombathely−Zalaegerszeg vonalon, Zalaszentiván állomáson nem közlekedhetnek a vonatok.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/09/zalaszentivan-tuz-villanymozdony-katasztrofavedelem-mav-vasut/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Az Afrika felől érkező forró levegő hatására 28,9 Celsius-fokosra melegedett csütörtökre a Balaton vize – tájékoztatta …