2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kiderült, milyen ember volt az esztergomi robbantó

Hirdetés

Kiderült, milyen ember volt az esztergomi robbantó

Az esztergomi robbantó gyógymasszőr volt, akit állítólag több hónapja ki akartak lakoltatni. Közösségi oldala alapján antiszemita összeesküvéselmélet-hívő volt, és előszeretettel terjesztett orosz propagandát – írja az RTL.

A tragikus eseményeket követően csütörtök délután adott tájékoztatást a TEK. A csütörtöki sajtótájékoztatót Hajdu János rendőr altábornagy, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója tartotta, aki közölte, hivatalos személy ellen elkövetett erőszak ügyében folytatott eljárás keretében vonultak ki a rendőrök és a TEK.

Az altábornagy elmondta, hogy többször is végeztek már ilyen elfogást, és nem ritka, hogy az elkövető fenyegetőzik. Hozzátette, hogy a művelet rossz terepen zajlott, felszólításra előjött a férfi, és a teraszról kommunikált a rendőrökkel.

Az elkövető – mint mondták – nem volt együttműködő, s ugyan volt, amikor úgy tűnt, megadja magát, végül minden alkalommal másként döntött. Mivel a műveletet még sötétedés előtt be akarták fejezni, megkezdték a behatolást.

Hirdetés

Másodpercek alatt zajlott le minden, a TEK-esek megnyitották a kaput, egyetlen kommandós […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/09/22/esztergom-robbantas-tek-kommandos-meghalt-hosi-halott-antiszemita-osszeeskuves-elmelte/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …